Baumit hidegburkolás

Hidegburkolás rendszerben

  • Időtálló
  • Stabil rendszer
  • Széleskörű felhasználás

A Baumit hidegburkolati ragasztási rendszerek teljes körű megoldást nyújtanak a különböző hidegburkolási munkák esetén, legyen az vízszigetelés, ragasztás, fugázás vagy szilikontömítés.

A rendszerelmélet

A felület előkészítése nagyon fontos szerepet játszik nedvszívó és nem nedvszívó felületekre történő burkolások esetén. A Baumit hidegburkolati ragasztási rendszer megfelelő vízszigetelő termékei széleskörű védelmet nyújtanak nedvesség elleni szigetelés esetén, mind kültérben mind beltérben, ezzel megnövelve a burkolat élettartamát.

A Baumit ragasztók – erő és biztonság

A Baumit hidegburkolati ragasztók termékköre lehetőséget nyújt az optimális ragasztó kiválasztásához kerámiaburkolatokhoz, aljzatokhoz, különböző körülmények esetén. A Baumit burkolatragasztói megfelelnek a szigorú európai követelményeknek, mind kültérben mind beltérben, illetve különböző típusú és méretű burkolólapok használatakor.

Baumit fugázók és szilikonok

A Baumit Baumacol PremiumFuge és Baumacol szilikon minőségi befejezése egy hidegburkolati munkának, esztétikus és tartós megoldást nyújtva a burkolatok hosszú élettartamának biztosításához.
A Baumit Baumacol PremiumFuge fugázóanyag 24 népszerű színárnyalatban érhető el, rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító.

Gyorskötésű termék

Gyors és időtálló megoldást keres burkolási munkák esetén? A Baumit Baumacol FlexSpeed innovatív terméknek köszönhetően jelentős kivitelezési idő takarítható meg. Ezzel a gyorskötésű Baumacol anyaggal előállított magas minőségű burkolatok akár már 24 óra után járhatóak.

Baumacol Hidegburkolati ragasztási rendszer - minden felhasználási területre

Normál aljzat: 

Burkolás meglévő burkolatra: 

Vízszigetelés beltérben: 

Vízszigetelés kültérben: 

Vízszigetelés szigetelő és feszültségmentesítő lemezzel:

Nedvesség elleni szigetelés:

Nedves helyiségekben a fröccsenő víz közvetlen hatásának kitett padló- és falfelületeket megbízhatóan szigetelni kell. A Baumacol Proof egykomponensű anyag a felületek varrat- és fugamentes bevonásához. A Baumacol Protect teraszok, erkélyek és mindenfajta kültéri felület tökéletes szigetelésére használható.

Fugázók:

A fugáknak a kerámialapok közötti összeköttetésként különösen fontos funkciójuk van. Fontos látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújtanak.

A Baumit Baumacol PremiumFuge és Baumacol Silikon minőségi befejezése egy hidegburkolati munkának, esztétikus és tartós megoldást nyújtva a burkolatok hosszú élettartamának biztosításához.

A Baumit Baumacol PremiumFuge fugázóanyag 24 népszerű színárnyalatban érhető el, rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító.

Előnyei:

  • Könnyű feldolgozás
  • Széles színválaszték
  • Flexibilis és vízlepergető

Baumit aljzatkiegyenlítők:

Kerámiaburkolatok lerakásához teljesen sima aljzatra van szükség, különben a csempék leválhatnak illetve a tapadás nem lesz megfelelő. Korábban a csempézéshez még viszonylag vastag habarcságyat alkalmaztak. Ma már azonban az aljzatot előzőleg vékonyágyas habarccsal kiegyenlítik.

Alapozók:

Az új csempeburkolat elkészítése előtt az aljzatot elő kell készíteni: el kell távolítani a régi, zsíros padlóbevonatokat, a ragasztó-, habarcsmaradványokat és lehetőség szerint a festékmaradványokat is. A burkolás előtt tapasszal ki kell javítani a nagyobb repedéseket, fugákat és egyenetlenségeket. A tapadás javítása érdekében előzőleg minden aljzatot alapozni kell.

Weboldalunkon lehetősége van a feltüntetett gyártók termékeiből árajánlatot kérni az Ön által szükséges mennyiségekre. Az űrlap kitöltése, és elküldése után kollégánk telefonon fogja Önt hívni az esetlegesen felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

Kérjük, jelölje be a megfelelőt
Kérjük, jelölje be