Leier tetőcserép

Toscana Basic tetőcserép

A Toscana betoncserepekkel hagyományos hullámos profilú fedések készíthetők. Az új tetőkön kívül ideális megoldás régi tetőfedések cseréjéhez is, mivel harmonikus megjelenésükkel illeszkednek a meglévő épített környezet összképébe.

 

Toscana Classic tetőcserép

Hosszú élettartam és hagyományos elegancia jellemzi a Leier betoncserepeit. Ezek közül a Toscana Classic cserepeink a mediterrán típusú épületekhez hasonló klasszikus tetők építését segítik elő.

 

Toscana Extra tetőcserép

A klasszikussal ellentétben Toscana Extra cserepeink különleges extra színezéssel készülnek. Ennek köszönhetően a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosítanak.

 

Toscana Lux tetőcserép

Prémium kategóriás, magasfényű Toscana Lux cserepeink elérhetőek a mindig divatos fekete és sötétbarna színekben. Ragyogó fény, luxus megjelenés valamint kiemelkedő védelem jellemzi a környezeti hatásokkal szemben.

 

Granite tetőcserép

A Granite betoncserepek sík felületükkel a modern, letisztult építészeti formavilágot képviselik. Nemcsak új tetők fedéséhez hanem régi tetőfedések cseréjéhez is ajánlott, mivel az egész épület megjelenését újszerűvé varázsolja.

Weboldalunkon lehetősége van a feltüntetett gyártók termékeiből árajánlatot kérni az Ön által szükséges mennyiségekre. Az űrlap kitöltése, és elküldése után kollégánk telefonon fogja Önt hívni az esetlegesen felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

Kérjük, jelölje be a megfelelőt
Kérjük, jelölje be