SW térkő

Az SW Térkő minden ízlésnek eleget tesz formabontó stílusával.

ANTIKOLT TÉRKŐ

Antikolt térköveink rusztikus színvilágukkal romantikus hangulatot kölcsönöznek a tereknek.

 

Mádikő, Tállyakő

Azoknak ajánljuk, akik vágynak a patinás megjelenésre, szabálytalan élekre és természetes színekre, de mégis kerülnék a klasszikus megoldásokat. A térkő, amelynek jól áll a kor. A Mádikő, Tállyakő térkő átlapolt íves vagy legyezőmintába rakva a macskakövezés hangulatát idézi.

Szerencskő, Tarcalkő

Mediterrán városok kis utcáinak bájos hangulatát megidéző forma, koptatott élek. Néha a szabálytalanság gyönyörködtet. A Szerencskő, Tarcalkő térkő nagy terekben is látványosan alkalmazható, különösen a színek szabad felhasználásával.

Tokajkő

Egyesült a korszerű és időtálló burkolat a hagyományos kisméretű tégla arányaival. A Tokajkő térkő felhasználását is pont ebben a felfogásban ajánljuk, nemcsak térburkolásra, hanem kerti pergolák és kerítések építéséhez is kitűnő választás.


KLASSZIKUS TÉRKŐ

Klasszikus térköveink ugyan hagyományos formavilágúak, mégis formabontó látványt nyújtanak bármely környezetben.

Classic 40

Könnyed elegancia, visszafogott megjelenés, és egyszerű lerakási mintázatok. Városi terekbe jól illeszkedő, megbízható térburkolat, amelyet elsősorban nagyobb felületekre ajánlunk.

Dobogókő

Önmagában használva feltűnés nélküli, a legegyszerűbb formájú térkő. Éppen ennek köszönhetően a Dobogókő könnyen párosítható más méretű térkövekkel is, így használatával kifejezetten izgalmas hatású burkolat érhető el.

Fodorkő

Pontos illeszkedés és izgalmas mintázat. A Fodorkő szokatlan formával lerakott felülete monotóniája különös elevenséget sugároz, így az összkép egyszerre rendezett és játékos.

Füzérkő

Különleges formai kialakítása miatt extrém teherbírást tesz lehetővé. Szélsőséges körülmények között is évtizedeken át ellátja feladatát. A Füzérkő ipari felhasználásra, autóparkolókba ajánljuk, azonban kertekben és udvarokon is kiválóan megállja a helyét.

Hatkő

A hatszög talán az egyik legkülönlegesebb természetes alakzat. A Hatkő tökéletes illeszkedése bármely kertet vagy kocsibeállót meghódít. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a lerakási munkálatokat, kaphatóak kezdőkövek, így kevesebb munkával pontosabb eredményt kaphat.

Hollókő

A Hollókő térkő önmagában felhasználva a macskakőhöz hasonlóan különleges megjelenésű felületek létrehozására alkalmas. Méretének és formájának köszönhetően könnyen párosítható nagyobb térkövekkel, ezért számtalan lerakási mintához felhasználható.

Ingókő

A klasszikus alakú Ingókő térkő nem mindennapi színárnyalatokkal társul. Az utánozhatatlan, természetből merített tónus úgy varázsol változatosságot és egyediséget a kertbe, hogy közben a formának köszönhetően a rendezettség megmarad.

Maroskő Klasszik

Ezek a kövek azokhoz szólnak, akik változatosságra és némi szabálytalanságra vágynak. A Maroskő térkő lerakása során az elrendezésnek csak a képzelet szab határt. A természetes hatásútól a kifejezetten bohém megjelenésig bármi megvalósítható.

Quadrum 40

Nagyon gyorsan lerakható típus, alkalmas a közterületi járdáktól a medence körüli tereken át a teraszok burkolására is. Az időtálló formatervezés és sokoldalú felhasználhatósága tette igazán klasszikussá. Dobogókő termékünkkel jól kombinálható.

 Salgókő

Klasszikus megjelenésű térkő, amellyel gazdaságosan teremthető rendezett burkolat a kertben. A hullámos forma és a helyesen megválasztott fektetési mintázat képessé teszi kimagasló forgalmi terhelés felvételére, a Salgókő így kiválóan alkalmas autóbeállók burkolására is.

Solymoskő

A Solymoskő letisztult megjelenése folytán könnyedén belesimul környezetébe, de a különböző színű kövek együttes használatával akár lenyűgöző modern terek létrehozására is alkalmas. Egyszerűségének köszönhetően lerakása jól variálható.

Városkő

Egyszerűség, jól használható méret és bevált forma. Van az helyzet, amikor csak egy kiváló minőségű járdára van szükség. A Városkő biztosan nem okoz csalódást.


PRÉMIUM TÉRKŐ

Prémium térköveink modern és elegáns kövek. Gondosan kialakított minőséggel és színvilággal rendelkeznek. Varázsold egyedivé a teret az SW Térkő elemekkel!

Bodrogkő

A Bodrogkő egyszerű alakjának köszönhetően többféle mintázattal egyszerűen lerakható, ezért kitűnő választás a geometria rajongóinak és a könnyed elegancia pártolóinak egyaránt. A térkövek elrendezését illetően szinte bármi megvalósítható, akár több árnyalatban is.

Hegykő

Különleges forma, variált színekkel: kimondottan izgalmas megjelenés jellemzi ezt a tökéletes kidolgozású burkolatot. Időtálló megoldás lehet parkok, közterek, és sétálóutcák kialakításához, felújí-
tásához.

Hernádkő

A természetből merített inspiráció jelenik meg a Hernádkő sima és nagy felületein, így könnyedén egységesíti a teret a kerttel. Megbízható és csendes társ, amely éppen csak annyira feltűnő, amennyire kell. Tökéletes kapcsolatot teremt a ház és a kert növényei között.

Íriszkő

Igazi formatervezési csúcsteljesítmény. Mindig öröm ránézni, hiszen olyan látványt nyújt, amivel nem lehet betelni. Megunhatatlan, ahogy a szabálytalan alakú térkő élei egy különös rendszerré állnak össze. Az Íriszkövet nagy terekbe ajánljuk.

Írottkő

A tervezés során kerestük a teljes összhangot a természettel, és megtaláltuk. Az Írottkő rusztikus felületének és éleinek köszönhetően tökéletes választás a mediterrán stílusú házakhoz, változatos méreteinek köszönhetően természetes kő hatását kelti.

Jázminkő

Számos termékünk lerakható halszálka elrendezésben, de ennek a térkőnek az esetében ez a lerakási minta lenyűgözően hat. A Jázminkő különleges megjelenést biztosít sakktábla vagy fonott minta esetén is, patinás és kifinomult kiegészítője lehet a térnek.

Lapkő

Bravúros megjelenés. A legkülönlegesebb térkőforma, amely a kerti pihenők méltán egyik leglátványosabb térburkolata lehet. A belső terekben a svéd- vagy hajópadlóra jellemző forma, hihetetlen tartóssággal ötvözve a kertben.

Lépőkő

Teherbírása mellett a könnyed megjelenése teszi kiváló burkolattá a nagyobb forgalmú parki sétányok és közterületi járdák, sétálóutcák esetében, de természetesen felhasználható másutt is, ahol egy
masszív, de mégis elegáns térkőre van szükség.

Ligetkő

Nagyfokú terhelhetőség és jól kezelhető lapméretek jellemzik a széleskörűen felhasználható Ligetkő termékünket. Nem uralja a teret, változatos fektetési mintázata pedig könnyed harmóniát teremt a környezettel.

Maroskő

Ezek a kövek azokhoz szólnak, akik változatosságra és némi szabálytalanságra vágynak. A Maroskő térkő lerakása során az elrendezésnek csak a képzelet szab határt. A természetes hatásútól a kifejezetten bohém megjelenésig bármi megvalósítható.

Mozaikkő

Ahogy a régi korok intarziás parkettáinak mintázata tágította és díszítette a belső tereket, hasonló hatást ér el a Mozaikkő is: a burkolat egyedi lerakási mintázata már önmagában figyelemfelkeltő.
Nagyobb térben érvényesül igazán.

Szilaskő

A térkő, amelyre tökéletesen igaz a kevesebb néha több állítás. Nem tolakszik, és nem hivalkodik, természetes és egyszerű megjelenésével fogva inkább kiegészítésként funkcionál. Arra viszont tökéletes. A Szilaskő különböző méretei egymással kombinálhatók, nagyobb burkolt terekhez tökéletes választás.

Zselickő

Kisebb méretű burkolt terekhez megálmodott térkő, amely a természet iránti rajongás és a modern megjelenés igényével született. A Zselickő színvilágát a kőzetek ihlették, sima felszíne pedig kifinomult eleganciát tükröz.

 

Weboldalunkon lehetősége van a feltüntetett gyártók termékeiből árajánlatot kérni az Ön által szükséges mennyiségekre. Az űrlap kitöltése, és elküldése után kollégánk telefonon fogja Önt hívni az esetlegesen felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

Kérjük, jelölje be a megfelelőt
Kérjük, jelölje be