Cemix - Homlokzati hőszigetelőrendszer

A Thermosystem homlokzati hőszigetelő rendszerek lelkét a falazatra rögzített hőszigetelő táblák adják, amelyek legtöbbször polisztirolból vagy ásványgyapotból készülnek.

A táblák anyaga és vastagsága határozza meg a rendszer hőszigetelő képességét. A 10 cm táblavastagág ma már belépő szintűnek számít, és nem ritkák a 20 centiméteres hőszigetelések sem.

A hőszigetelő táblákat pontosan a falazathoz szabjuk és rendszerragasztóval (és szükség szerint dübelekkel) rögzítjük, majd a kész hőszigetelő réteget újabb rendszerragasztó réteggel (tapasz) és az abba ágyazott üvegszövet hálóval védjük meg. Rendszerünk működése tehát kívül-belül a rendszerragasztón múlik, ezért mindenképpen csak a hőszigetelő tábla anyagához és az alkalmazás körülményeihez megfelelő anyagot használjunk!

Polisztirol alapú Thermosystem hőszigetelő rendszerek

A polisztirol táblás rendszerek a legtöbb lakossági igényt kiváló ár-érték arány mellett elégítik ki, ezért a családi házak hőszigetelésénél jellemzően ezeket használjuk. A polisztirol hőszigetelő táblák 30 cm vastagságig kaphatóak.

Thermosystem Start

expandált polisztirol (fehér EPS) hőszigetelő táblák

gazdaságos ásványi vagy diszperziós színezővakolattal

 

Thermosystem Intenziv

expandált polisztirol (fehér EPS) hőszigetelő táblák

kiváló pigment-megkötő képességű diszperziós színezővakolattal, karakteres intenzív színekben is!

 

Thermosystem Grafit

emelt hőszigetelő értékű grafitos expandált polisztirol (grafit EPS) hőszigetelő táblák

azonos hőszigetelő érték vékonyabb rétegben, vagy azonos vastagságú rétegben jobb hőszigetelő érték

intenzív színekben is kapható

 

 

Ásványgyapot alapú Thermosystem Mineral hőszigetelő rendszerek

Az ásványgyapot hőszigetelő táblák fő előnye a kiváló páraáteresztés és az A-osztályú tűzvédelmi besorolás (nem éghető / éghetetlen). Egy rétegben legfeljebb 20 cm vastagságig építhetőek fel.

Thermosystem Green

természetközeli, páraáteresztő Edelputz Extra ásványi nemesvakolattal

22 színben, többféle struktúrával

 

Thermosystem Air

SiliconOLA Extra szilikonos színezővakolattal: a páraáteresztés, vízlepergetés és széles színválaszték egyedülálló kombinációja

200+ Inspiration színben

 

A Thermosystem hőszigetelő rendszerek valamennyi előírt tanúsítvánnyal rendelkeznek, továbbá kérésre egyedi garancialevelet állítunk ki, mely igazolja, hogy a Cemix az előírt rendszerelemek alkalmazása és szakszerű kivitelezés esetén 5+5 év garanciát vállal.

Weboldalunkon lehetősége van a feltüntetett gyártók termékeiből árajánlatot kérni az Ön által szükséges mennyiségekre. Az űrlap kitöltése, és elküldése után kollégánk telefonon fogja Önt hívni az esetlegesen felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

Kérjük, jelölje be a megfelelőt
Kérjük, jelölje be